טוסט גבינת עיזים בחמאת תפוז

טוסט גבינת עיזים בחמאת תפוז

למרות הפשטות לכאורה של המנה היא מפתיעה מאוד בטעמה. הסוד טמון בחמאת התפוז שמרימה את טעמי המנה ומשתלבת היטב עם טעמה המעקצץ של גבינת העיזים.

טוסט גבינת עיזים בחמאת תפוז

טוסט גבינת עיזים בחמאת תפוז – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת הדרים.

מנת פתיחה מעולה שעל פניו נראית כמנה לא מתוחכמת. אבל השימוש בחמאת תפוז (אותה תכינו בעצמכם) משדרג את המנה מטוסט פשוט של גבינת עיזים להרמוניה של טעמים.  

טוסט גבינת עיזים עם חמאת תפוז

טוסט גבינת עיזים עם חמאת תפוז

סוג המנה מנת פתיחה, מתאבן
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות גבינת עיזים, חמאת תפוז
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 25 minutes
זמן הכנה כולל 45 minutes
מנות 6
קלוריות 157 kcal

חומרים

חומרים לטוסטים:

  • 1 בגט טרי חתוך לפרוסות דקות
  • חבילות גבינת סנט מור
  • עלי בזיליקום
  • חמאת תפוז

חומרים לחמאת התפוז:

  • 1 כוס ליקר תפוזים קוואנטרו
  • מיץ וגרידה של הקליפה מחמישה תפוזים
  • 400 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • מלח לפי טעם
  • פלפל לבן טחון דק לפי טעם

אופן ההכנה

הכנת חמאת התפוז:

  1. בסיר מרתיחים את הקוואנטרו ומצמצמים בחצי.

    הכנת-חמאת-תפוז
  2. מוסיפים מיץ תפוזים, גרידת תפוז, מלח ופלפל. מבשלים יחד ומצמצמים שוב לחצי. מצננים ל-30 מעלות ומוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה, תוך כדי בחישה. מעבירים לכלי קיבול ושומרים בקירור.

הכנת הטוסטים:

  1. מחממים תנור ל 200 מעלות.

  2. חותכים את הבאגט לרוחבו לעיגולים בעובי סנטימטר.

  3. חותכים את גלילי הגבינה לרוחבם לעיגולים בעובי של חצי סנטימטר. מומלץ לפרוס את הגבינה באמצעות חוט מתכת או סכין גבינות.

  4. מורחים על פרוסת הבגט חמאת תפוז בנדיבות, מניחים על החמאה עלה בזיליקום ומעליו עיגול גבינה. אופים בתנור עד להתכת הגבינה.

    הכנת-טוסט-חמאת-תפוז

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות


Related Posts

מרק טוסט

מרק טוסט

אכלתם פעם מרק שמכינים מטוסט? מרק נפלא עם טוויסט משגע. לציר העוף והירקות מוסיפים טוסט שרוף שמעניק למרק טעמים נעימים של עישון, ובנוסף מסמיך את המרק. מרק טוסט מרק טוסט – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסתורי הטעם המר. מרק טוסט חזרה לרשימת המתכונים עזרו […]

ברוסקטה עדשים וגבינת עיזים

ברוסקטה עדשים וגבינת עיזים

איך מנת פתיחה כייפית יותר מברוסקטה. טוסט פריך שעליו אפשר לשים את הכל. דגים, ירקות, בשר גבינות. כל מה שתדמיינו הברוסטקה תשמח להכיל. ברוסקטה עדשים וגבינת עיזים המנה הוגשה כחלק מארוחה חורפית. ברוסקטה? מקור הברוסקטה הוא מאיטליה. פירוש השם בְּרוּסְקֶטָה הוא לחרוך. בטוסקנה של המאה […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון