טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס פשוט וקל להכנה שסוד הצלחתו נובע מאיכות חומרי הגלם. אנשובי איכותי, שמן זית איכותי וחציל טוב יעשו את העבודה.

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס חציל אנשובי ופלפל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הקטלוני.

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

סוג המנה מנת פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח קטלוני
תגיות אנשובי, חציל, טאפאס
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 35 minutes
מנות 6
קלוריות 116 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 בגט פרוס לפרוסות בעובי של סנטימטר.
  • שמן זית למריחה על הבגט.
  • פרוסות דקות של חציל קלוי.
  • פילטים של אנשובי כמספר הפרוסות של הבגט.

אופן ההכנה

  1. מורחים את שמן הזית על פרוסות הבאגט.

  2. מניחים על כל פרוסה באגט את החציל פלפל ופילט האנשובי.


Related Posts

קלמרי ממולא על מצע פלפלים קלויים

קלמרי ממולא על מצע פלפלים קלויים

הקלמארי השלם הוא כלי קיבול מושלם למילוי. אפשר למלא את הקלמארי בגבינות, פירות ים, בשר וירקות. קלמרי ממולא על מצע פלפלים קלויים המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הבאסקי והצפון ספרדי. אחת ממנות הטאפס האהובות עלי בספרד היא קלמארי ממולא. מנה נפלאה שניתן […]

חציל בבלסמי

חציל בבלסמי

מה יכול להיות יותר מוצלח משילוב של חציל נימוח שהושרה בחומץ בלסמי איכותי. החציל נמס בפה עם חמצמצות מתקתקה של חומץ הבלסמי. חציל בבלסמי המנה הוגשה כחלק מארוחת תפריט ארוחת חורף. מנת ההחציל בבלסמי מגיעה אלינו מן המטבח האיטלקי.  לאחר שהחציל עובר קלייה בתנור בשמן […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון