חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות

חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות

חזה עוף ממולא גבינות, עטוף בכתף בקר על מנת להעמיק את הטעמים של המנה, מתבשל ברוטב עגבניות חמצמץ מתקתק.

חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות

חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה אדומה.

חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות

חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות חזה עוף, חזה עוף ממולא, כתף בקר
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 40 minutes
זמן הכנה כולל 55 minutes
מנות 6
קלוריות 208 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 6 פילטים של חזה עוף
  • 100 גרם פרמזן
  • 250 גרם גבינה צהובה קשה מובחרת
  • 350 גרם כתף בקר מעושנת פרוסה דק
  • 1 ק"ג עגבניות טריות מקולפות וללא גרעינים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • ½ כוס ציר ירקות
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • אורגנו
  • שום
  • שמן זית לטיגון
  • מלח לפי טעם
  • פטרוזיליה קצוצה לעיטור המנה

אופן ההכנה

  1. משטחים את הפילטים של חזות העוף. ממלאים בגבינות והאורגנו. מוסיפים טיפה שמן זית למילוי כדי שיתאחד. מגלגלים את חזות העוף ועוטפים באמצעות כתף הבקר.

  2. מטגנים קלות את החזות המגולגלים במעט שמן זית עד לסגירה של הבשר.

  3. מטגנים בשמן זית את הבצל, לאחר 5 דקות מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מוסיפים את העגבניות וציר הירקות. מבשלים עוד 10 דקות.

  4. מוסיפים את חזות העוף לתערובת אשר על האש ומבשלים עוד 10 דקות ללא כיסוי.

  5. מגישים חם עם עיטור פטרוזיליה קצוצה מעל.


Related Posts

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא הם נפלאים למילוי. ממלאים, מקפלים, מצפים בבלילה ומטגנים. התוצאות תמיד מרשימות. פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יוונית. פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית חזרה לרשימת המתכונים עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי […]

קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות ברוטב עגבניות

קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות ברוטב עגבניות

קציצות מבשר צלעות הן בעלות טעם יותר חזק ומרוכז של טעמים. כמו שאומרים קציצות למטיבי לכת. קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות ברוטב עגבניות קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות ברוטב עגבניות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת חגיגת הבסטיליה בנורמנדי ובראטן. קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון