מעטים האנשים בעולם המסוגלים להתמודד עם יכולות האכילה של אבי. למרות היותו צנום קיבולת האכילה שלו משאירה אותנו פעורי פה פעם אחר פעם.
מי אתה אבי טייטלמן?
בן כמה אתה ומה מצבך המשפחתי: 53. נשוי + 1.
מה עושה בחיים: מהנדס.
כמה מילים על עצמי: מתגורר בגבעתיים, חובב בישול ויין טוב. מחפש מתכונים מיוחדים בכל מקום. מנסה לשמור על הכושר בריצות ארוכות. מבזבז יותר מידי זמן בעבודה אינטנסיבית.
מה אני אוכל ביום יום: בעיקר ירקות ופירות. לפעמים דגים. מוסיף לתפריט פירות יבשים. בסוף השבוע מצרף גם עוף.
מה היא המנה הכי אהובה עליך בעולם: סלט קצוץ דק מאוד ומתובל היטב עם טחינה ירוקה.
טעם ילדות בלתי נשכח: חלה חמה וסוג של לחמנייה שטוחה גדולה שעשתה סבתי.
מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם: מיני רמשים שאכלתי בסין.
איך הייתי מגדיר את סגנון הבישול שלך: ביום יום, מטבח ים תיכוני מבוסס בעיקר על ירקות ודגים. כאשר משקיע זמן, בישול עם נטייה צרפתית מאזורים שונים של צרפת.
מה הן ההשפעות עליך בתחום הבישול: קבוצת הג'נטלמן קלאב השפיעה על ההשקעה שלי בבישול והחשיפה לאחרים שמבשלים במגוון סגנונות. ספרי בישול משפיעים על שיטות הבישול שלי אבל בעיקר הטיפים הקטנים שמוצאים אותם בכל מיני מקומות.
איך אתה מתכנן את הארוחה שלך במועדון הג'נטלמן קלאב: לפחות חצי שנה של חיפוש מתכונים, חשיבה, קריאת ספרים והתלבטויות אין סופיות. משנבחר התפריט, הניסיונות טרם ביצוע הארוחה קצרים יחסית.
אילו הכנות אתה עושה לקראת הארוחה שלך: מתכנן את הזמן, הכלים בהם אעשה שימוש ובעיקר את חלוקת הזמן בארוחה בין ההכנה מראש לזו שבזמן אמת.
מה היא המסעדה האהובה עליך בישראל: קלואליס.
איזה אביזר או מכשיר בישול היית רוצה לקבל מתנה: מכונת גלידה, אבן שמוט ועוד כמה דברים חמודים.
מה אני אוהב לעשות בזמני הפנוי חוץ מענייני אוכל: טיולים בחו"ל, ריצות ארוכות, עיסוק מרובה באוכל (מתכונים, ניסויים קולינאריים).
כמה מילים על מועדון הג'נטלמן קלאב: רעיון יפה שמנסה לחבר קבוצת אנשים שהמכנה המשותף שלהם הוא שבישול הוא חלק חשוב בחייהם בין אם באיתור מנות ותפריטים, בבישול עצמו, ובחשיבות של כל המעגל סביב הארוחה עצמה.
רעיון שמצליח להחזיק שישה אנשים שכולם בתחומי פעילות שונים, בעלי אופי שונה, רקע שונה למעלה מעשור וללא כל סימני עייפות. בשנים האחרונות אף התרחב למכנה משותף של סדנאות בישול מגוונות, ואירועים משותפים נוספים תוך שילוב לעיתים של בנות הזוג.
כמי שמנהל מעקב אחר ביצועי הג'נטלמנים, המועדון מהווה אתגר לכל אחד מהם, בין אם הוא מודע לו ובין אם לא,
להצגת התחדשות קולינארית תוך נסיון להעלות את רמת הבישול משנה לשנה.
יש שנים שמצליחים מאוד ויש שנים שמצליחים פחות.