תפריט טעימות סובב ים תיכון

תפריט טעימות סובב ים תיכון

מדינות הים התיכון השפיעו אחת על השניה במהלך השנים כך שהבישול התפתח בכיוון של עקרונות משותפים. וכך נוצר המטבח הים תיכוני. מטבח המבוסס על השימוש בשמן זית, ירקות, דגים, ובשר...

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

אספתי אוסף של מנות שאני מאוד אוהב.

תפריט הארוחה

  • מרק קרם ברוקולי.
  • פלאפל דגים ברוטב טחינה ויוגורט בניגוב לחמניות הבית.
  • פטריות פורטבלו בגריל עם חומץ בלסמי.
  • חציל קלוי על האש ברוטב זעטר וטחינה.
  • מרק עגבניות חמצמץ.
  • המבורגר'ציק עם לב חמאה.
  • מניפת סינטה בבלסמי על מצע עלי ארגולה.
  • מקלות מורן מתוקים.
  • טראפלס.

היינות שהוגשו בארוחה

  • Tishbi Estare – White Riesling 2003.
  • Anatot – Cabernet Sauvignon 2001.
  • Mony – Cabernet Sauvignon 2002.
  • Dalton – Marlot 2002.
  • ליקר שוקולד.