מדינות הים התיכון השפיעו אחת על השניה במהלך השנים כך שהבישול התפתח בכיוון של עקרונות משותפים. וכך נוצר המטבח הים תיכוני. מטבח המבוסס על השימוש בשמן זית, ירקות, דגים, ובשר...
![מרק קרם ברוקולי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Broccoli-Cream-Soup.jpg)
![פלאפל דגים ברוטב טחינה ויוגורט](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Fish-Falafel.jpg)
![פטריות פורטבלו בגריל עם רוטב בלסמי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Griled-Portabelo-Mushroom-In-Balsamic-Viniger.jpg)
![חציל קלוי ברוטב זעתר וטחינה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Griled-Eggplant-In-Tahini-And-Zaatar.jpg)
![מרק עגבניות חמצמץ](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Sour-Tomato-Soup.jpg)
![המבורגרצ'יק עם לב חמאה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Hamburger-With-Butter-Heart.jpg)
![מניפת סינטה בבלסמי על מצע עלי ארגולה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Sirloin-In-Balsamic-Over-Arugula.jpg)
![מקלות מורן מתוקים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Sweet-Moran-Stick.jpg)
![טראפלס](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Truffles.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אספתי אוסף של מנות שאני מאוד אוהב.
היינות שהוגשו בארוחה
- Tishbi Estare – White Riesling 2003.
- Anatot – Cabernet Sauvignon 2001.
- Mony – Cabernet Sauvignon 2002.
- Dalton – Marlot 2002.
- ליקר שוקולד.