לפעמים הים שקט ואין גלים, גם אתה לפעמים, ומחר תזרח השמש מבעד לעננים, ותרגיש יותר טוב, תרגיש חמים...
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
כמו שאומרים, בים יש הרבה דגים, ולכן ארוחת פיש גורמה המבוססת על דגים ופירות ים היא עבורי כר רחב למשחקים וליצירתיות.
המגוון הרחב שמציע הים מאפשר לי לנסות מגוון רחב מתכונים איכותיים ולהציע לחברי מגוון רחב של מנות.
תפריט הארוחה
- יין עגבניות קר.
- רולדת סלמון מעושן וטרוטה מעל פומפרניקל.
- גלילי סלמון מעושן וחזרת.
- חטיף מולית אדומה עם ממרח טפנד.
- פרידה לבנה מבושלת בעריסה ירוקה.
- ברבוניה מטוגנת עם ירקות קלויים בתנור על יוגורט קר.
- פסטה סלמון בוודקה.
- רוסט פיש טונה אדומה.
- פילה סלמון מטוגן במחבת בתרכיז עגבניות.
- אורז פרסי עם זרשק ושבבי שקדים.
- קרם ברולה.