אומרים על הצרפתים שהם יודעים לחיות נכון. קוראסון, פאטיסרי, בולונגרי, גבינות, קפה, יין... האמת צודקים אין על האוכל הצרפתי ובמיוחד על עיר הבירה פריז.
![קרוטוני טפאנד](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Tapanad.jpg)
![קרפצ'ו בקר](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Carpacho.jpg)
![בליני סלמון בשמנת](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Belini-1.jpg)
![מרק](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Soup.jpg)
![אספרגוס](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Asparagus.jpg)
![ירך טלה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Lamb-Leg.jpg)
![עדשים בביקון](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Lentils.jpg)
![תותים בחומץ בלסמי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Strawberies.jpg)
![טראפלס](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Truffles-1.jpg)
![השולחן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/The-Table-Parisian-Restaurant-Dinner.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
החלטתי לחלוק עם חברי את אהבתי למטבח הצרפתי ולקחת אותם לטיול במסעדות פאריז דרך הארוחה הצרפתית שלי.
תפריט הארוחה
- קרוטוני טפאנד.
- קרפצ'ו בקר.
- בליני סלמון בשמנת.
- מרק.
- אספרגוס.
- ירך טלה.
- עדשים בביקון.
- תותים בחומץ בלסמי.
- פוטיפורים.
היינות שהוגשו בארוחה
- Dubonnet.
- Alain Graillot – Cruze Hermitage 2000.
- Framingham – Marlborough Sauvignon Blank 2001