אומרים על הצרפתים שהם יודעים לחיות נכון. קוראסון, פאטיסרי, בולונגרי, גבינות, קפה, יין... האמת צודקים אין על האוכל הצרפתי ובמיוחד על עיר הבירה פריז.










הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
החלטתי לחלוק עם חברי את אהבתי למטבח הצרפתי ולקחת אותם לטיול במסעדות פאריז דרך הארוחה הצרפתית שלי.
תפריט הארוחה
- קרוטוני טפאנד.
- קרפצ'ו בקר.
- בליני סלמון בשמנת.
- מרק.
- אספרגוס.
- ירך טלה.
- עדשים בביקון.
- תותים בחומץ בלסמי.
- פוטיפורים.
היינות שהוגשו בארוחה
- Dubonnet.
- Alain Graillot – Cruze Hermitage 2000.
- Framingham – Marlborough Sauvignon Blank 2001