חגיגות הבסטיליה בנורמנדי ובראטן

חגיגות הבסטיליה בנורמנדי ובראטן

כשרוצים לבחור מבין כל המטבחים בעולם איזה מטבח נחשב כאיכותי ביותר, המטבח הצרפתי נחשב כאחד מן המועמדים הבטוחים לזכות בתואר זה.

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

לאחר שעשיתי בשנה השנייה את הארוחה הצרפתית שלי הרגשתי כי עדיין לא מיציתי את העושר הרב שיש למטבח הצרפתי להציע. אי לכך החלטתי לעשות ארוחה נוספת ולחגוג את חגיגות הבסטיליה בחבל נורמנדי ובראטן.

תפריט הארוחה

  • שניצלוני קממבר וריבת תות.
  • קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות ברוטב עגבניות פיקנטי.
  • מרק צדפות.
  • סול מרינייר עם הליבוט ברוטב פיטריות ושרימפס.
  • קרפ ממולא במוס סלמון ורוטב שמנת.
  • סלט אנדיב ותפוחי עץ מקורמלים עם קוקי סאן ז'אק
  • שוק טלה 7 שעות.
  • קלפוטי מאזור נורמנדי.