בארוחה נחגוג אוסף של מנות שטעמתי בעת טיולי בחבל אנדלוסייה. לא תכננתי ארוחת טאפס אבל ככה יצא.
![פלפלי פדרון מטוגנים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/פלפלים-מטוגנים.jpg)
![חציל מטוגן עם דבש ואנשובי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/חצילים-מטוגנים-עם-דבש-ואנשובי.jpg)
![טורטיה דה פטאטאס](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/טורטיה-דה-פטאטאס.jpg)
![אחו בלנקו](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/אחו-בלנקו.jpg)
![סלמון עם שמן וניל](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/סלמון-עם-שמן-וניל.jpg)
![קרוקטים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/קרוקטים.jpg)
![סשימי טונה עם סלט קטן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/סשימי-טונה-עם-סלט-ענבים.jpg)
![שרימפס PIL PIL](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/שרימפס-PIL-PIL.jpg)
![מולים עם צ'וריסוס](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/מולים-עם-צוריסוס.jpg)
![גספאצ'ו](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/גספאצו.jpg)
![זנב שור עם פטאטאס בראבאס](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/זנב-שור-עם-פטאטאס-בראבאס.jpg)
![סמיפרדו](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2020/04/סמיפרדו.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
חבל אנדלוסיה נהנה מזמינות אדירה של חומרי גלם רבים דגים, פירות ים, בשר בקר, בשר חזיר, פירות וירקות נפלאים. העושר הזה מתבטא במטבח עשיר ומגוון.
תפריט הארוחה
- פלפלי פדרון מטוגנים.
- חצילים מטוגנים עם דבש ואנשובי.
- טורטייה דה פטאטאס.
- אחו בלנקו.
- סלמון עם שמן וניל.
- קרוקטים.
- סשימי טונה עם סלט קטן.
- שרימפס PIL PIL.
- מולים עם צ'וריסוס.
- גספאצ'ו.
- זנב שור עם פטאטאס בראבאס.
- סמיפרדו.
היינות שהוגשו בארוחה
- Chateau Derezla – Tokaji – Vintage.
- Lobster Shack – Chardonnay Viognier – 2019.
- Carinena – Margues – Grand Reserva 2012.
- Don PX 1988 – Desert Wine.