המטבח הקטלוני הוא מטבח ים תיכוני המבוסס על מאכלי ים ויבשה, כלומר הרבה פירות ים, ירקות ובשר. מנות הטאפס המוגשות במסעדות הפכו ממזמן לידועות בכל העולם.
![טאפאס חציל אנשובי ופלפל](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Eggplant-Anchovi-Pepper-Tapas-Starter.jpg)
![אסקב'צה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Escabeche.jpg)
![פלפל קלוי ממולא על ידי טונה ואנשובי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Pepper-Stuffed-With-Tuna.jpg)
![אנשובי כבוש במלח](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Anchovies-Cured-In-Salt.jpg)
![טורטייה דה פטאטה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Tortia-De-Patta.jpg)
![צ'וריסו בסיידר](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Chorizo-Cider.jpg)
![מריסקוס חריף מתוק](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Sweet-And-Hot-Mariscos.jpg)
![צ'ורוס עם רוטב שוקולד](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Churros.jpg)
![קרם שוקולד עם מקצפת הדרים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Chocolate-Citron-Mousse.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אני מאוד אוהב את המטבח הספרדי. הטאפסים הקטנים. השימוש בפירות ים והשילוב עם ירקות. הפעם החרתי להתמקד בחבל קטלוניה.
היינות שהוגשו בארוחה
- קאווה.
- Marques de Riscal – Rueda 2005.
- Artazuri – Navarra 2003.
- בירה San Miguel.