וריאציות על המטבח הקטלוני

וריאציות על המטבח הקטלוני

המטבח הקטלוני הוא מטבח ים תיכוני המבוסס על מאכלי ים ויבשה, כלומר הרבה פירות ים, ירקות ובשר. מנות הטאפס המוגשות במסעדות הפכו ממזמן לידועות בכל העולם.

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

אני מאוד אוהב את המטבח הספרדי. הטאפסים הקטנים. השימוש בפירות ים והשילוב עם ירקות. הפעם החרתי להתמקד בחבל קטלוניה.

תפריט הארוחה

  • חציל פלפל אנשובי.
  • אסקב'צה.
  • פלפל קלוי ממולא על ידי טונה ואנשובי.
  • אנשובי כבוש במלח.
  • טורטיה דה פאטטה.
  • צ'ריסו סיידר.
  • מריסקוק חריף מתוק.
  • צורוס שוקולד.
  • קרם שוקולד עם מקצפת הדרים.

היינות שהוגשו בארוחה

  • קאווה.
  • Marques de Riscal – Rueda 2005.
  • Artazuri – Navarra 2003.
  • בירה San Miguel.