המיטב ממסעדות ישראל – מסע קולינארי

המיטב ממסעדות ישראל – מסע קולינארי

כשאנחנו מטיילים בעולם אנחנו אוהבים לבקר במסעדות המקומיות על מנת להתחבר לתרבות הקולינארית של המקום. אז למה שלא נצא למסע שכזה גם בישראל?

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

אני אוהב ללכת למסעדות. לאורך השנים אספתי לעצמי כמה מסעדות שהן יותר אהובות עלי. בארוחה שלי החלטתי לחלוק עם חברי את המנות האהובות עלי מאותן המסעדות, זאת כמובן עם המגע האישי שלי.

תפריט הארוחה

  • פטה כבד עוף בקלבדוס ורוטב דבש – מסעדת קימל.
  • סלמון כבוש בדבש ותבלינים עם קרם פרש – מסעדת פוד ארט.
  • מרק קרם ערמונים – מסעדת אדמונד.
  • רביולי שרימפס בקרם פלפלים – מסעדת ג'ויה.
  • תאנים ממולאות – מסעדת אקליפטוס.
  • סינייה טחינה של חורף – קורדיליה.
  • מוס חלבה – מסעדת התרווד הורוד.

היינות שהוגשו בארוחה

  • Yarden – Johannisberg Riesling 2003.
  • Recanati – Chardonnay 2002.
  • Amphorae Vineyard – Red.Med – 2003.
  • Grappa – Segnana Classica.