המטבח ההודי אמריקאי החדש

המטבח ההודי אמריקאי החדש

איך אפשר להגדיר את המטבח ההודי? הרי זה מטבח רחב ומגוון של תת יבשת... תוסיפו לזה גם את המטבח האמריקאי ותנסו לשלב בין השניים... מבלבל נכון...

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

ששהיתי בניו יורק יצא לי להיחשף לשתי מסעדות הודיות מצויינות וכן להכיר את השף פלויד קרדוז אשר לקח את המטבח ההודי המסורתי וההפך אותו למודרני. ארוחה זו כוללת מנות בהשראת המסעדות והשף.

תפריט הארוחה

  • לימונענע.
  • ראסאם דלורית ודלעת קר.
  • סלט סלק אפוי מתובל בדג קוד מומלח.
  • שרימפס גואה סטייל וכרובית מתובלת בהל וזרעי כמון בליווי צ'אטני אגסים.
  • סלט מנגו אשכולית אדומה ואננס.
  • תבשיל טלה ברוטב קוקוס בתוספת פילאפ מתוק בניחוח זעפרן.
  • עוגת תבלינים.
  • פירני – קרם אורז בניחוח הל וזעפרן.

היינות שהוגשו בארוחה

  • Pelter – Sauvignon Blanc 2007.