בשביל לזכות בשני כוכבי מישלן על שף המסעדה להפגין יכולת פנומנאלית. כל דבר חייב להיות מושלם. החל מן הארוח וההגשה, ועד לפרט הקטן ביותר במנה...
![חטיפים פריכים מאוזני חזיר ברוטב טרטר](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Pig-Ears.jpg)
![טורטליני במילוי צלופח ברוטב רוקט וסלט עלים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Eel-Ravioli.jpg)
![מרק לפת עם וניל ותירוש ענבים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Turnip-Soup.jpg)
![קנלוני סלרי במילוי חזה עגל וטלפי חזיר ברוטב סלרי וחזרת](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Tortelini.jpg)
![עלי כרוב ממולאים בקונפי קורקבן עוף וקונפי אווז בליווי מח עצם](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Stuffed-Cabage.jpg)
![תענוג שוקולד במילוי טופי קרמל מלוח וגלידת לתת וגריסי פנינה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Chocolate-Surprise.jpg)
![עיצוב השולחן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/The-Table-Michlen.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
האם ניתן להכין מנות של מסעדת שני כוכבי מישלן בבית? זאת השאלה שניסיתי לבדוק.
היינות שהוגשו בארוחה
- Vinno Verda – Tres Marias.
- Castilo Santa Barbara – Grand Reserva.
- Milton Park – Shiraz 2009.
- Chateauneuf Du Pape – 2008.