בשר הוא כמו קנבס של ציור אפשר להכין ממנו מנות שונות בכל כך הרבה אופנים וסגנונות כך שכל מה שקובע הוא הדימיון של השף.
![מיני בורקס בשחור ולבן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/מיני-בורקס-בשחור-ולבן.jpg)
![ביס קדרת טלה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/ביס-קדרת-טלה.jpg)
![ערייס קומפלט עם רוטב טחינה - יוגורט פיקנטי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/ערייס-קומפלט-עם-רוטב-טחינה-יוגורט-פיקנטי.jpg)
![קורדון בלו עם פירה תפוחי אדמה וסלט עגבניות](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/קורדון-בלו-עם-פירה-תפוחי-אדמה-וסלט-עגבניות.jpg)
![השולחן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/השולחן-1.jpg)
![ביף סטרוגנוף 2.0](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/ביף-סטרוגנוף.jpg)
![איירון סטייק ברוטב יין אדום](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/איירון-סטייק-ברוטב-יין-אדום.jpg)
![טארט תפוחים בלווי גלידת וניל צרפתי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/טארט-תפוחים-בלווי-גלידת-וניל-צרפתי.jpg)
![קערת פירות העונה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/קערת-פירות-העונה.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
את זה שאני אוהב בשר כבר הבנתם. אז הנה עוד כמה יצירות קולינאריות חדשות.
תפריט הארוחה
- מיני בורקס שחור לבן בליווי מלון.
- ביס קדירת טלה.
- ערייס קומפלט עם רוטב טחינה-יוגורט פיקנטי.
- קורדון בלו מוגש עם פירה תפוחי אדמה וסלט עגבניות.
- איירון סטייק ברוטב יין אדום מצומצם עם שעועית ירוקה.
- ביף סטרוגנוף 2.0.
- טארט תפוחים בליווי גלידת וניל צרפתי.
- קערת פירות העונה וקוביות גבינת עיזים בקרמל.
היינות שהוגשו בארוחה
- Two Vines – Chardonnay – 2015.
- Masciarelli – 2010.
- ירדן מרלו כרם קלע – 2008.