בשר הוא כמו קנבס של ציור אפשר להכין ממנו מנות שונות בכל כך הרבה אופנים וסגנונות כך שכל מה שקובע הוא הדימיון של השף.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
את זה שאני אוהב בשר כבר הבנתם. אז הנה עוד כמה יצירות קולינאריות חדשות.
תפריט הארוחה
- מיני בורקס שחור לבן בליווי מלון.
- ביס קדירת טלה.
- ערייס קומפלט עם רוטב טחינה-יוגורט פיקנטי.
- קורדון בלו מוגש עם פירה תפוחי אדמה וסלט עגבניות.
- איירון סטייק ברוטב יין אדום מצומצם עם שעועית ירוקה.
- ביף סטרוגנוף 2.0.
- טארט תפוחים בליווי גלידת וניל צרפתי.
- קערת פירות העונה וקוביות גבינת עיזים בקרמל.
היינות שהוגשו בארוחה
- Two Vines – Chardonnay – 2015.
- Masciarelli – 2010.
- ירדן מרלו כרם קלע – 2008.