שטוחנים את השומשום מתקבל אוצר אמיתי - שמן השומשום. חומר גלם מדהים שאיתו אפשר לעשות קסמים. בשמן השומשום משתמשים בהמון מטבחים שלכל אחד מהם אינטרפטציה שונה לשומשום.
![חציל בשומשום](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/חציל-בשומשום.jpg)
![מרק כתום עם שמן שומשום](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/מרק-כתום-עם-שמן-שומשום.jpg)
![טטאקי סלמון](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/טטאקי-סלמון.jpg)
![פסטה שחורה - Neri Goma](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/פסטה-שחורה-Neri-Goma.jpg)
![סינייה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/סינייה.jpg)
![עוגת טחינה ושומשום](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2019/01/עוגת-טחינה-ושומשום.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
במסעותי בעולם ניתקלתי בשימושים שונים שעושים במטבחים השונים בשומשום. לכן החלטתי לעשות ארוחה שבה אציג את הוורסטיליות של השומשום.
תפריט הארוחה
- חציל בשומשום.
- מרק כתום – שמן שומשום.
- טטאקי סלמון – קראסט שומשום בשני צבעים.
- פסטה שחורה – Neri Goma.
- סינייה.
- עוגת טחינה ושומשום.
היינות שהוגשו בארוחה
- דלתון – Pinot Gres 2016.
- Ramot Naftaly – Malbec – 2012
- Barkan – Altitude +624 – Cabernet Sauvignon – 2011.