לקצוץ או לטחון זאת השאלה. ישנן מנות שהקיצוץ עושה להן רק טוב ויש מנות שחייבות להיעשות ממרכיבים טחונים... בהחלט דילמה קשה.
![כבד קצוץ](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Chopped-Liver.jpg)
![סלט אסייתי - ירקות, אטריות אורז ועוף טחון](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Asian-Salad.jpg)
![קבב דגים על ספיחה עגבניות](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Fish-Patti.jpg)
![טרטר פלסטינאי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Palastinen-tartar.jpg)
![כריך בריסקט קצוץ](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Brisquet.jpg)
![בננה מקורמלת, קרם גבינה וקראמבל](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Banan-Caramel.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
שימוש בטכניקה שונה מניב תוצאות שונות מאותו חומר גלם. בארוחה זו רציתי להדגיש את השוני בין קיצוץ לטחינה
תפריט הארוחה
- כבד קצוץ.
- סלט אסייתי – ירקות, אטריות אורז ועוף טחון.
- קבב דגים על ספיחה עגבניות.
- טרטר פלסטיני.
- כריך בריסקט קצוץ.
- בננה מקורמלת, קרם גבינה וקראמבל.
היינות שהוגשו בארוחה
- גליל רוזה.
- Maia – Mare Red 2014.