לקצוץ או לטחון זאת השאלה. ישנן מנות שהקיצוץ עושה להן רק טוב ויש מנות שחייבות להיעשות ממרכיבים טחונים... בהחלט דילמה קשה.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
שימוש בטכניקה שונה מניב תוצאות שונות מאותו חומר גלם. בארוחה זו רציתי להדגיש את השוני בין קיצוץ לטחינה
תפריט הארוחה
- כבד קצוץ.
- סלט אסייתי – ירקות, אטריות אורז ועוף טחון.
- קבב דגים על ספיחה עגבניות.
- טרטר פלסטיני.
- כריך בריסקט קצוץ.
- בננה מקורמלת, קרם גבינה וקראמבל.
היינות שהוגשו בארוחה
- גליל רוזה.
- Maia – Mare Red 2014.