ישנם המון פלפלים שונים בעולם. לכל פלפל אופי ייחודי משלו - אחד חריף, אחד מתוק, אחד אדום שני ירוק.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
במהלך נסיעות העסקים שלי נחשפתי להמון שימושים שונים שנעשים עם פלפלים במטבחים השונים ברחבי העולם. לפעמים הפלפל משמש כמרכיב מרכזי במנה ולפעמים משמש כתיבול. בארוחה הזו השתדלתי להציג בפני החברים מגוון רחב של שימושים בפלפל כפי שנעשים במטבחים השונים.
תפריט הארוחה
- פרוסות בגט עם איקרה קוריאנית – פלפל אדום וקימצ'י פלפלים.
- סלמון אסייתי – פלפל ירוק, סצואן.
- מרק פלפלים קר – פלפל אדום , קייאן.
- Chilies Rellenos – פלפל שושקה.
- טאקו צ'ילי – צ'יפוטלה.
- ביף ראנדנג – צ'ילי, פלפל ירוק, פלפל אדום יבש.
- פחזניות אנצ'ו, קייאן.
היינות שהוגשו בארוחה
- כרמל הסדרה האיזורית – Gewurztraminer 2016.
- ברקן – צפית Assemblage 2011.