פעם בפאב תפריט האוכל היה כולל בוטנים או בייגלה. היום האוכל בפאבים זכה לכבוד הראוי וכולל מנות שונות ומשונות, ירקות, בשרים, פירות ים ועוד...
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אני לא איש של פאבים אבל השילוב של מאזט קטן או איזה צלחת טאפס טובה או משהו מטוגן ופיקנטי המשתלבים נכון ליד הבירה קרה דוקא כן מעניין אותי.
בארוחה פאב שהכנתי גם הסט-אפ וצורת ההגשה היו בהתאם – שולחן פאבים וכיסאות בר גבוהים ומנות בהגשה מרכזית המוגשות על מפות נייר.
תפריט הארוחה
- קוקטיילים לבחירה.
- חטיף אגוזי מלך פיקנטי.
- כנפי עוף בצ'ילי וג'ינג'ר מתוק חריף.
- פיש אנד צ'יפס.
- מעורב ירושלמי.
- כנאפה.
היינות שהוגשו בארוחה
- בירה גולדסטאר.