אנחנו אוכלים המון אוכל לאורך השנה אבל לפעמים ישנם מנות שפשוט קשה לשכוח. אלו המנות שאני הכי אוהב.
![טרטר טונה היישר מונצייה לשולחן הג'נטלמנים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/טרטר-טונה-היישר-מונצייה-לשולחן-הגנטלמנים.jpg)
![מרק עגבניות מחוץ לאזור הנוחות](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/מרק-עגבניות-מחוץ-לאזור-הנוחות.jpg)
![פסטייה של ים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/ארוחה-של-מנות-שאהבתי-לאכול.jpg)
![ארטישוק בלימון ודבש](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/סלט-ארטישוק.jpg)
![סירות חצילים עמוסות בשר בשמל וקשקבל שטות בים של פירה תפ"א וארטישוק ירושלמי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/סירות-חצילים.jpg)
![בפלה עם שוקולד וחלבה עם מוס מסקרפונה בטעם תפוז עם דובדבני אמרונה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/בפלה.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
רציתי לשתף את חברי במנות שאהבתי לאכול ולבשל במהלך השנה האחרונה.
תפריט הארוחה
- פיסאלדייר – התשובה של פרובנס לפיצה.
- טרטר טונה – היישר מוונציה לשולחן הג'נטלמנים.
- מרק עגבניות מחוץ לאזור הנוחות.
- ארטישוק בלימון ודבש.
- פסטיה של ים – אם תקשיבו תשמעו את הגלים.
- סירות חצילים עמוסות בבשר, בשמל וקשקבל – שטות בים של פירה תפ"א וארטישוק ירושלמי.
- בפלה עם שוקולד וחלבה, מוס מסקרפונה בטעם תפוז ודובדבני אמרונה.