ארוחת מטבחים של ארצות דוברות גרמנית

ארוחת מטבחים של ארצות דוברות גרמנית

לכל מי שחושב שהמטבח של המדינות הדוברות גרמנית מסתכם בנקניקיות וכרוב כבוש מצפה הפתעה. מדובר במטבח מאוד עשיר עם הרבה סגנונות בישול שונים.

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

המטבח הגרמני הוא שם קיבוצי למספר מטבחים אזוריים הנפוצים באזורים שונים בגרמניה, שלהם כמה מאפיינים משותפים. לכל אזור בגרמניה המאכלים האופייניים לו, הנובעים מתנאים גאוגרפיים (כגון קרבה לים או להרים, או תנאי אקלים) והיסטוריים-חברתיים.

המדינות השונות הגובלות בגרמניה נחשפו להשפעות מטבח זה וניתן לראות השפעות אלו על המנות השונות של המטבחים בארצות אלו. בארוחה זו אנסה להביא טעימה ממנות אלו.

היינות שהוגשו בארוחה

  • בירה Franziskaner.
  • Wiengut Mert – Rizling 2002.
  • .Beeren A Uslese.
  • Burgerspital – Silvaner 2008.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות