ישראל היא כור היתוך בכל הקשור לקולינריה. כל עליה הביאה לישראל את הטעמים והצבעים הייחודיים שלה. עם הזמן התחלנו גם לאזרח מנות של המדינות השכנות...
![טאפנד בבוחה ודבלים, פסטו צאן, ארטישוק בלימון כבוש ושמן זית](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Bocha.jpg)
![תמר מ'גהול ממולא באגוזים וגבינת סנט מור](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Date.jpg)
![ברוסקטה עם קרם חצילים קלויים וקרפצו טלה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Broscheta.jpg)
![מרק ערמונים פטריות יער ותפוח עץ](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Chessnut-Soup.jpg)
![סביצ'ה מוסר בסלט ישראלים עם רוטב טחינה ויוגורט](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Sea-Bass-Ceviche.jpg)
![קפרזה רעננית](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Capreza.jpg)
![פרגיונת שאותה טרם פגשתם](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Chicken-You-Have-Never-Met.jpg)
![קציצות טלה וצנוברים ברוטב ארטישוק פלפל אדום ומנגולד](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Lamb-Meat-Balls.jpg)
![מוס שוקולד קפה וויסקי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Whiskey-Cafe.jpg)
![השולחן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/The-Table-Dubbed-Dinner.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אספתי מתכונים מרחבי המזרח התיכון. מתכונים אשר עלו לישראל וכן מתכונים שהותאמו לישראל. את כל זה הפכתי לארוחה אחת.
תפריט הארוחה
- טאפנד בבוחה ודבלים, פסטו צאן, ארטישוק בלימון כבוש ושמן זית.
- תמר מ'גהול ממולא באגוזים וגבינת סנט מור.
- ברוסקטה עם קרם חצילים קלויים וקרפצו טלה.
- מרק ערמונים פטריות יער ותפוח עץ.
- סביצ'ה מוסר בסלט ישראלים עם רוטב טחינה ויוגורט.
- קפרזה רעננית.
- פרגיונת שאותה טרם פגשתם.
- קציצות טלה וצנוברים ברוטב ארטישוק פלפל אדום ומנגולד.
- מוס שוקולד קפה וויסקי.
היינות שהוגשו בארוחה
- Boukha Bokobsa.
- Petit Bourgeois – Sauvignon Blanc 2009.
- Ruffino – Chianti Superior 2008.