אני זוכר את אותו הרגע הקסום שבו נכבשתי על ידי טעמו המופלא של הלימון הכבוש... מאז הוא מלווה אותי לאורך כל הדרך במטבח והוא משמש אותי מאז כתבלין הסודי שלי.
![טריו סלטים - עדשים, תפוחי אדמה וגוואקמולי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Trio-Salad.jpg)
![פילה מוסר ממולא מטוגן בליווי אריסה בלימון כבוש](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Fried-Sea-Bream-With-Arisa.jpg)
![רול חזה עוף בסלסה ירוקה עם טחינה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Chicken-Roll-In-Green-Salsa.jpg)
![שוק טלה ממולא בעשבי תיבול לימון כבוש וארטישוק ירושלמי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Lamb-1.jpg)
![קרפ רוזט](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Creep-Rozet.jpg)
![השולחן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/The-Table-Pickled-Lemon.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
תמיד סקרנה אותי המחשבה – מה הייתי עושה אם הייתי נתקע במדבר עם אספקה בלתי נגמרת של לימון כבוש. אילו מנות הייתי מכין אתו. ממחשבה זו נוצרה הארוחה.
תפריט הארוחה
- טריו סלטים – עדשים, תפוחי אדמה וגוואקמולי.
- פילה מוסר ממולא מטוגן בליווי אריסה בלימון כבוש.
- רול חזה עוף בסלסה ירוקה עם טחינה.
- שוק טלה ממולא בעשבי תיבול לימון כבוש וארטישוק ירושלמי.
- קרפ רוזט.
היינות שהוגשו בארוחה
- Cristalino – Cave.
- ירדן גוורצטרמינר 2008.