אני זוכר את אותו הרגע הקסום שבו נכבשתי על ידי טעמו המופלא של הלימון הכבוש... מאז הוא מלווה אותי לאורך כל הדרך במטבח והוא משמש אותי מאז כתבלין הסודי שלי.






הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
תמיד סקרנה אותי המחשבה – מה הייתי עושה אם הייתי נתקע במדבר עם אספקה בלתי נגמרת של לימון כבוש. אילו מנות הייתי מכין אתו. ממחשבה זו נוצרה הארוחה.
תפריט הארוחה
- טריו סלטים – עדשים, תפוחי אדמה וגוואקמולי.
- פילה מוסר ממולא מטוגן בליווי אריסה בלימון כבוש.
- רול חזה עוף בסלסה ירוקה עם טחינה.
- שוק טלה ממולא בעשבי תיבול לימון כבוש וארטישוק ירושלמי.
- קרפ רוזט.
היינות שהוגשו בארוחה
- Cristalino – Cave.
- ירדן גוורצטרמינר 2008.