הקולות של פיראוס, מזכירים את חיפה, עם בקבוק של "מתיאוס", את נראית כה יפה, תנו לשמש לזרוח, על בתים בלבן תנו ללב רק לשמוח, כמו שאז ביוון.
![שום בתחמיץ](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Pickeled-Garlic.jpg)
![דג בורי מטוגן בתחמיץ וחמוציות](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Fried-Fish.jpg)
![מרק עוף אבגולמונו](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Abuglumono-Soup.jpg)
![ספנקופיטה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Spankopita.jpg)
![שרימפס ברוטב עגבניות ופטה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Feta-Shrimps.jpg)
![קפטדס](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Kaftedas.jpg)
![קולי פטל](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Strawbrries-Kolli.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אחד מן המטבחים שהכי קרובים למטבח הישראלי הוא המטבח היווני. זהו מטבח שאני מאוד מתחבר אליו. לכן החלטתי ללכת על ארוחה יוונית.
תפריט הארוחה
- שום בתחמיץ.
- דג בורי מטוגן בתחמיץ וחמוציות.
- מרק עוף אבגולמונו.
- ספנקופיטה.
- שרימפס ברוטב עגבניות ופטה.
- קפטדס.
- קולי פטל.
היינות שהוגשו בארוחה
- Georges Duboeff – Syrah 2008.
- Sea Horse Winery – Syrah Granash 2009.