הקולות של פיראוס, מזכירים את חיפה, עם בקבוק של "מתיאוס", את נראית כה יפה, תנו לשמש לזרוח, על בתים בלבן תנו ללב רק לשמוח, כמו שאז ביוון.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אחד מן המטבחים שהכי קרובים למטבח הישראלי הוא המטבח היווני. זהו מטבח שאני מאוד מתחבר אליו. לכן החלטתי ללכת על ארוחה יוונית.
תפריט הארוחה
- שום בתחמיץ.
- דג בורי מטוגן בתחמיץ וחמוציות.
- מרק עוף אבגולמונו.
- ספנקופיטה.
- שרימפס ברוטב עגבניות ופטה.
- קפטדס.
- קולי פטל.
היינות שהוגשו בארוחה
- Georges Duboeff – Syrah 2008.
- Sea Horse Winery – Syrah Granash 2009.