תנו לי חציל ואוכל להכין לכם אין ספור של מנות. החציל משתדך בצורה מושלמת לטכניקות בישול שונות וטעמים שונים. לא סתם החציל מככב בכל כך הרבה מטבחים.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אחד מן הירקות הכי רב גוונים במטבח הוא החציל. בחציל אפשר להשתמש בטכניקות בישול רבות ובסגנונות בישול שונים
בארוחה זו בחרתי לתת ייצוג למנות חציל מהמטבח הספרדי והמטבח הסיציליאני.
תפריט הארוחה
- מרק חצילים – ספרד.
חצילים מאודים בבשמל וגבינת מנצ'גו. - שרימפס על סלט חצילים חם – סיציליה וספרד.
- פסטה נורמה – סיציליה.
- כדורי בשר ברוטב שקדים – ספרד.
- תבשיל טלה ברוטב עגבניות וחצילים – סיציליה.
- גלידת וניל עם ריבת חצילים.