לוקחים קצת מפה וקצת משם, משתמשים בניסיון שנצבר לאורך השנים והנה יש לנו התחלה של ארוחה...
![קוקטייל רוזטה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Almond-Rosetta-Cocktail.jpg)
![קרפצ'ו בקר קוריאני](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Korean-Beef-Carpaccio.jpg)
![ריקוטה אפויה ברוטב ארבע עגבניות](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Baked-Riccota-In-4-Tomatos-Sauce.jpg)
![מרק שרימפס מיובש דלעת וחלב קוקוס](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Dried-Shrimps-Pumkin-Coconut-Soup.jpg)
![קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Cured-Salmon.jpg)
![ביף וולינגטון](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Beef-Wellington.jpg)
![המרקיז דה מסקרפונה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Marquis-De-Mascarpone.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
החלטתי להגיש ארוחה המבוססת על אוסף מנות שאספתי במהלך השנים האחרונות.
תפריט הארוחה
- קוקטייל רוזטה.
- קרפצ'ו בקר קוריאני.
- ריקוטה אפויה ברוטב ארבע עגבניות.
- מרק שרימפס מיובש דלעת וחלב קוקוס.
- קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית.
- ביף וולינגטון.
- המרקיז דה מסקרפונה.
היינות והבירה שהוגשו בארוחה
- Ramat-Arad – Merlot 1993.
- Freisa De-Asti- 1999.
- Cru des Arroucats – sait croix-du-mont 1994.
- Chatoineuf du Pape – Reserve des Cordinaue 1993.
- Dessert wine – Emek-Ella 1999.