שלום חברים נעים להכיר...אני חנן. ברוכים הבאים. בואו תיכנסו אל תתביישו, שבו ותרגישו בבית. מיד נציע לכם משהו לאכול ולשתות...
![מאפה בצק עלים ממולא בפסטו מבוסס על ברוקולי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Borekas.jpg)
![פטריות פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Portabelo.jpg)
![מניפת חזה מולארד בציר בקר ובורגנדי מלווה בבצלצלי פנינה מזוגגים, פרוסות תפוחי עץ בציפוי קרמל ואורז בזעפרן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Duck.jpg)
![טוויל ממולא קרם נוגט ופירות יער בקולי פירות יער](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Twill.jpg)
![כרישה מאודה ברוטב שמן זית חרדל](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Leek-In-Olive-Oil.jpg)
![עיצוב השולחן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/The-Table-Introduction-Dinner.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
החלטתי להציג לחברי המועדון מגוון מנות שונות שאני שולט בהן. חלק הארי היו מנות שהמצאתי ופיתחתי במיוחד לארוחה.
תפריט הארוחה
- כרישה מאודה ברוטב שמן זית וחרדל.
- פטריות פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש.
- מאפה בצק עלים ממולא בפסטו מבוסס על ברוקולי.
- קלתית בצק פריך ממולאת בביבי שרימפס ברוטב יין כתום ומלווה במולים ביין.
- מניפת חזה מולארד בציר בקר ובורגנדי מלווה בבצלצלי פנינה מזוגגים, פרוסות תפוחי עץ בציפוי קרמל ואורז בזעפרן.
- טוויל ממולא קרם נוגט ופירות יער בקולי פירות יער.
היינות שהוגשו בארוחה
- Chablis – 1998.
- Burgundy – 1997.