הים הוא כמו הגרלה. מעבר לדגים הרגילים הנפוצים כמו הדניס, והלברק אתה לעולם לא יכול לדעת איזה הפתעות יחכו לך אצל הדייג.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
ארוחת דגים – הים הוא מקור כל כך עשיר לחומרי גלם. בתור אחד שאוכל יחסית הרבה דגים החלטתי לחלוק עם חברי המועדון את אהבתי לדגים.
תפריט הארוחה
- קרפאצ'יו דגים שונים.
- גרבלקס סלמון.
- סלקים אפויים ממולאים בלוקוס ברוטב מתוק וזעתר עם יוגורט.
- סיגר לוקוס עם עשבי תיבול ברוטב פיסטוק.
- מרק בויאבז עם לוקוס ומוסר ים.
- נתחוני דניס במעטפת קדאיף ברוטב קרם שאלוטס על מצע סלט אנדיב.
- קבבוני מוסר ים ברוטב יוגורט ובצל ירוק.
- לברק עם רוטב עגבניות שרי ופרמזן על סלט עדשים ועגבניות מיובשות.
- עוגת הים.
היינות שהוגשו בארוחה
- ירדן – ויונייה 2008.
- פלטר שרדונה 2011.
- אביב – קברנה סובניון – 2010.
- טפרברג – ריזלינג – 2009.