ארוחת בצקים מזרח מערב

ארוחת בצקים מזרח מערב

כל בצק מתחיל במים וקמח. השאלות הן באיזה קמח משתמשים, מה מוסיפים לו ומה היא טכניקת העיבוד של הבצק. ישנן כל כך הרבה אפשריות וזהו סוד הקסם של הבצק.

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

צרפתי ותימני נפגשים… או רוסי ומרוקאי נפגשים… זה אולי נשמע כמו התחלה של בדיחה אבל זה בדיוק הרעיון של הארוחה שלי. להפגיש מאכלי בצק ממטבח מסויים עם מנה מאוד מפורסמת ממטבח אחר, ולראות איך החיבור ביניהם עובד.

היינות שהוגשו בארוחה

  • ליקר מסטיקה.
  • Chablis 2007.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות