ארוחת בישול עם אלכוהול

ארוחת בישול עם אלכוהול

כשגיליתי את עולם האלכוהול נפתח בפני עולם מדהים של טעמים שונים ומשונים. כל מיני תערובות עשבים ורקיחות משונות...

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

בארוחה זו החלטתי לשלב בין האהבה שלי לבישול לבין האהבה שלי לאלכהול. החלטתי ליצור ארוחה שבה האלכוהול הוא מרכיב עיקרי בהכנת המנות ובטעמן.

תפריט הארוחה

  • קוקטייל אבי ביטר.
  • קממבר וברי אפויות בקרמל אמרטו ושקדים.
  • פטריות ממולאות בניחוח דרומי.
  • קוקטייל סאוטרן אמרטו סאוור.
  • מרק שומר ואוזו.
  • דניס בטופי מרטיני.
  • סברינה.

היינות שהוגשו בארוחה

  • Chatu Cavalier 2012.
  • The Hermit Crab – Viognier Masrsanne.