ארוחה קלאסית

ארוחה קלאסית

שנשאל השף המוכשר פראן אדריה ממסעדת "אל בולי" "מהי יצירתיות?" תשובתו הייתה: "בעידן שלהם, תבשילים קלאסיים היו מודרניים, המטרה כיום, היא ליצור מנות בנות זמננו שיהפכו להיות קלאסיות לאלה שיבואו אחרינו". כלומר, יצירתיות – היא ליצור מנות כל כך טובות, היום! שבעתיד הן יהיו מנות קלאסיות.

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

לכבוד סיום לימודי במגמת בישול בבית הספר בישולים.

התפריט בהשראת בית הספר בישולים המתמחה בהכשרת שפים לתחום המסעדנות העילית ומלמד על פי מיטב המסורת הצרפתית.

תפריט הארוחה

  • קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון.
  • שרימפס מטוגן בבלילה ברוטב גיריביש.
  • כנאפה כבדי עוף עם צ'טני תפוחי עץ.
  • קיש לורן.
  • תבשיל טלה על מצע פירה עשיר.
  • טארט תפוחים.
  • סורבה לימון.
  • פרלינים.

היינות שהוגשו בארוחה

  • Lambrusco Bianco.
  • Lambrusco Reggiano.