אין על הקיץ. אבטיח קר עם בולגרית, מלון עם פרשוטו, ענבים מתוקים וסברסים צוננים. גלידה קרה ומתוקה, ארטיקים וקרטיבים. ללכת לים לשעות או סתם לבלות בבריכה. בירה קרה וצוננת, בגדים קצרים והרבה מזגן...
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אני טיפוס של קיץ במאת האחוזים. אז מה יותר מתאים מארוחה קייצית עם מנות קלילות המבוססות על ירקות, מוצרי חלב ודגים.
היינות שהוגשו בארוחה
- Dalton – Fume Blanc 2006.
- Dalton – Chardonnay Upper Galliee 2006.
- Amphorae Winery – Rhyton Red 2003.
- Becherovka.
- jagermeister.