ארוחה מרוקאית

ארוחה מרוקאית

המטבח המרוקאי הוא בעל גיוון רב. מיקומה הגיאוגרפי של מרוקו בין יבשת אפריקה ליבשת אירופה, הקרבה לנתיבי הסחר והגיוון האקלימי הרחב יצרו מטבח עשיר ומגוון.

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

כבן גאה לעדה המרוקאית אני חש חובה להכין לחברי למועדון ארוחה מרוקאית כמיטב המסורת.

תפריט הארוחה

  • סיגרים חריפים.
  • סלט מטבוחה.
  • סלט עגבניות ולימון כבוש.
  • סלט גזר עם תפוזים.
  • קוליס גמבה.
  • סלט פול עם לימון כבוש.
  • שזיפים ומשמשים ממולאים
  • קוסקוס.
  • ארטישוק ממולא.
  • פסטל תפוחי אדמה.
  • דג ממולא.
  • טחול ממולא.
  • סלט תפוזים וזיתים שחורים.
  • סיגרים מתוקים.

היינות שהוגשו בארוחה

  • Chateu De La Coulerette – Cotes De Provance
  • Chianti
  • Pastis