שורשיו של המטבח המקסיקני נעוצים בתרבות המאיה שהמציאה את הטורטיות. לאחר מכן הגיעה תרבות האזטקיים שהביאו לנו את השוקולד והסלסה. לאחר מכן הכיבוש הספרדי הוסיף מוצרים שונים שלא היו מוכרים במקסיקו וכך נוצר המטבח המקסיקני העכשווי.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אחרי כל כך הרבה סבבים כבר קשה למצוא נושאים חדשים ומפתיעים שעדיין לא נעשו במועדון ולכן חיפשתי להפתיע עם מטבח מסקרן וחדש שאף אחד מהחברים עדיין לא בישל. הבחירה נפלה על המטבח המקסיקני.
תפריט הארוחה
- מבחר סוגי סביצ'ה: שרימפס פלמידה ולברק בכבישה קצרה וארוכה.
- שיפודי שרימפס בטקילה.
- דניס בגריל בליווי סלט מקסיקני עם רוטב חריף ורוטב אבוקדו-יוגורט.
- מרגריטה אננס.
- ארצ'ארו – נתח קצבים בגריל ברוטב תפוזים וצ'יפוטלה עם פריחול'ס.
- צלי בקר בבישול ארוך עם מגוון רטבים מקסיקנים בליווי טורטייה.
- צ'ילי קון קרנה עם אורז מקסיקני.
- פלאן שוקולד.
- פלאן גבינה.
היינות שהוגשו בארוחה
- Avidan – White Tag 14.
- Avidan – Red Tag 15.