לבישול של חורף יש ריח שכמעט ולא קיים בבישול של עונות אחרות. אין יותר כיף מלהתעורר בבוקר שכל הבית מריח מריח של תבשיל שהתבשל לו בתנור במשך כל הלילה...








קודם
הבא
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אני אוהב בישול של חורף. תבשילים שמתבשלים שעות על האש ומפיצים את ריחם בכל הבית, מנות יחסית כבדות עם עומק של טעמים שנוצרו בבישול האיטי. פשוט תענוג.
תפריט הארוחה
- קוקטייל וורמוט תפוז.
- ברוסקטה עדשים וגבינת עיזים.
- מרק חצילים עם מולים וקונפי עגבניה.
- שקדי עגל על מצע מקלות תפוח אדמה ברוטב פורט.
- רולדה טלה עם צלעות טלה בציר טלה בליווי קוביות תפוח אדמה.
- פודינג לחם בקרם פטיסייר וגלידת וניל.
היינות שהוגשו בארוחה
- Tulip – Cabernet Sauvignon 2005.
- Rimon vinery – Galilee Port Style Wine.
- דז'סטיף – דום בנדיקטין.