ארוחה במעשנת

ארוחה במעשנת

בישול במעשנת הוא בישול איטי הנעשה בטמפרטורות של כ- 100 מעלות. במהלך הבישול האיטי העשן, שהוא חלק מתהליך הבערה, מעניק למנה את טעמו המיוחד של העישון.

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

אני אוהב מאוד אוכל מעושן. שקניתי לעצמי את המעשנת הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא הארוחה לחברי המועדון.

תפריט הארוחה

  • קוקטייל Derby Day Mint Julep.
  • ברבוניות במיטבל לימונים.
  • סלמון בשמיר וצלפים בעישון של שלוש שעות.
  • מרק בצל שבושל במעשנת.
  • שעועית הבוקרים.
  • כתף חזיר (Boston Butt) בעישון של שש שעות.
  • צלעות חזיר (ספייר-ריבס) בעישון של 3 שעות.
  • קי ליים פאי.

היינות והאלכוהול שהוגשו בארוחה

  • Jim Beam – Kentucky Bourbon.
  • Beringer – Stone Cellers Chardonnay 2004.
  • יתיר, קברנה-שיראז 2004.
  • בירה אמריקאית סמואל אדאמס.