בישול במעשנת הוא בישול איטי הנעשה בטמפרטורות של כ- 100 מעלות. במהלך הבישול האיטי העשן, שהוא חלק מתהליך הבערה, מעניק למנה את טעמו המיוחד של העישון.
![קוקטייל Derby Day Mint Julep](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Derby-Day-Mint-Julep.jpg)
![ברבוניות במיטבל לימונים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Red-Mullet-With-Green-Sauce.jpg)
![סלמון בשמיר וצלפים בעישון של שלוש שעות](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Smoked-Salmon-With-Dill-And-Capers.jpg)
![מרק בצל שבושל במעשנה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Smoked-Onion-Soup.jpg)
![שעועית הבוקרים](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Smoked-Beans.jpg)
![כתף חזיר (Boston Butt) בעישון של שש שעות](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Smoked-Boston-Butt.jpg)
![צלעות חזיר (ספייר-ריבס) בעישון של 3 שעות](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Smoked-Spare-Ribs.jpg)
![קי ליים פאי](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Key-Lime-Pie.jpg)
![ספרייבס במעשנה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/The-Smoker.jpg)
![השולחן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/The-Table-Smoker.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אני אוהב מאוד אוכל מעושן. שקניתי לעצמי את המעשנה הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא הארוחה לחברי המועדון.
היינות והאלכוהול שהוגשו בארוחה
- Jim Beam – Kentucky Bourbon.
- Beringer – Stone Cellers Chardonnay 2004.
- יתיר, קברנה-שיראז 2004.
- בירה אמריקאית סמואל אדאמס.