האביב בשבילי הוא ההתחלה של המעגל. הכל מתחיל מהתחלה. השדות מתחילים להוריק וללבלב, מזג האוויר מתחמם והימים מתחילים להתארך...
![קוקטייל קמפרי טוניק](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Campari-Tonic.jpg)
![שרימפס קוקטייל](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Shrimps-Cocktail.jpg)
![טרטר דניס אניסי בחיבוק שומר](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Funnel-Stuffed-With-Sea-Bream-Ceviche.jpg)
![ביסק מנגולד](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Chard-Bisque.jpg)
![סלטימבוקה בעיטור שעועית ירוקה](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Saltimboka.jpg)
![קרמבו בקרם אגוזי לוז](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/Krembo.jpg)
![השולחן](https://gentlemanclub.co.il/wp-content/uploads/2018/12/The-Table-Spring-Dinner-Hanan.jpg)
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
האביב עבורי הוא תקופה של צמיחה והתחדשות. סיבה מספיק טובה לחגוג בארוחה.
היינות שהוגשו בארוחה
- עמק האלה – סובניון בלאן 2008.
- Yalomba – Chardonnay 2007.
- קטרון – קברנה סובניון 2007.