כל פעם שהעונה מתחלפת עבורי זו חגיגה. כל עונה מביאה עימה את חומרי הגלם העונתיים שלה. מגוון חדש של טעמים וריחות.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
ארוחה שמבוססת רובה על מנות אביביות – קלות ומרעננות, למעט המנה העיקרית שהיא אקורד הסיום תוך כדי שימוש בחומרי הגלם ומצרכים טריים שניתן להשיג בשוק.
תפריט הארוחה
- קרוטונים של רגלי חזיר עם מטבל מרסלה.
- אספרגוס וטונה בירקות גינה אביבים.
- גספאצ'ו שקדים.
- מוסר מעושן על מצע עשבי תיבול טריים מהשוק.
- גרניטה ג'ין וטוניק.
- צלי בקר משובט עם תפוחי אדמה צלויים.
- מקפא יוגורט עיזים ורוברב.
היינות שהוגשו בארוחה
- Carpene Malvolti – Prosseco Superiore .
- אדמה – רוסאן 2013.
- Lewis Pasco – The Pasco Project #2 – 2013
- ויתקין – ריזלינג 2013.