גרניטה ג'ינג'ר וליצי

גרניטה ג'ינג'ר וליצי

בארוחות שבהן מוגשות מנות עזות טעמים נהוג להגיש בין המנות מרענן חך, גרניטה מרעננת, פרוסות תפוח או אפילו לחם על מנת לאפשר לנקות את הפה מטעמי המנה הקודמת ולהכינו למנה הבאה.

גרניטה ג'ינג'ר וליצי

גרניטה ג'ינג'ר וליצי – המנה הוגשה כחלק מארוחת אוריינטציה.

אין דבר יותר כיפי ומרענן במהלך ארוחה כבדה ועזת טעמים להתפנק על גרניטה טובה. מנה קרירה ומרעננת, מכת סוכר טובה שמפיגה כבדות של אלכוהול ואוכל ואפשר להמשיך בארוחה כמו חדשים.

טעמי המזרח

גרניטה ג'ינג'ר וליצ'י מביאה את טעמי המזרח לקדמת הבמה. השילוב הייחודי שלל טעם הליצ'י משתלב היטב עם החריפות של הגינגר המסוכר. 

גרניטה ג'ינג'ר וליצ'י

גרניטה ג'ינג'ר וליצ'י

סוג המנה מנה אחרונה, מרענן חך
סוג המטבח מטבח אסייתי
תגיות ג'ינג'ר, גרניטה, גרניטה ג'ינג'ר ליצ'י, ליצ'י, סורבה
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 4 hours
זמן הכנה כולל 4 hours 10 minutes
מנות 6
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 קופסת ליצ'י משומר בסירופ.
  • 10 גרם ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק.
  • כוס מים
  • עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה

  1. טוחנים בבלנדר את כל החומרים.

  2. מעבירים את התערובת למכונת גלידה ומפעילים עד לקפיאה.
    בשימוש במכונת גלידה אפשר להוסיף 1/2 לבן של ביצה לתערובת על מנת לקבל מרקם חלק וקליל יותר.

  3. במידה ואין מכונת גלידה מעבירים את התערובת לתבנית. נותנים לתערובת לקפוא חצי שעה ובעזרת מזלג שוברים את גושי הקרח שנוצרו.

  4. מחזירים למקפיא לעוד 15 דקות ושוב מרסקים את הקרח שנוצר. חוזרים על התהליך מספר פעמים עד לקפיאה מוחלטת. שבירת הקרח יוצרת את הגרניטה. אם לא נשבור את הקרח כל כמה זמן פשוט נקבל גוש קרח.

  5. לפני ההגשה מרסקים שוב את הקרח עם כף על מנת ליצור את הגרניטה. שמים בכוסות שוט או קעריות קטנות. מקשטים בעלי נענע ומגישים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *