גלילות סלמון מעושן עם חזרת

גלילות סלמון מעושן עם חזרת

מנת פתיחה נפלאה - סלמון מעושן מגולגל בחביתית (פנקייק) מלוחה ומקבל טוויסט של חריפות על ידי הוספה של חזרת טריה מגוררת.

גלילות סלמון מעושן עם חזרת

גלילות סלמון מעושן עם חזרת – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פיש גורמה.

גלילות סלמון מעושן עם חזרת

גלילות סלמון מעושן עם חזרת

סוג המנה מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח סקנדינבי
תגיות בליני סלמון, גלילת סלמון, חזרת
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 10 minutes
קירור במקרר 1 hour
זמן הכנה כולל 1 hour 30 minutes
מנות 6
קלוריות 198 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 4 חביתיות (ניתן לקנות חביתיות מוכנות קפואות).
  • 150 גרם גבינת שמנת Philadelphia בטמפרטורת החדר
  • כפיות חזרת איכותית וחריפה
  • ½ כפית מיץ לימון
  • 300 גרם פרוסות סלמון מעושן
  • עירית קצוצה לעיטור

אופן ההכנה

  1. בוחשים בקערה קטנה את גבינת השמנת, החזרת ומיץ הלימון עד לקבלת מרקם חלק.

  2. מניחים את החביתיות על משטח עבודה ומקפלים את השליש העליון למרכז. מורחים בשכבת תערובת הגבינה ומכסים בשכבת סלמון. מגלגלים כלפי מעלה הדוק ככל שניתן.

  3. עוטפים בניילון נצמד ומהדקים היטב תוך כדי גלגול קצוות הניילון בצדדים (הכמויות הנ"ל יספיקו ליצירת 4 גלילים). מניחים במקרר למשך שעה לפחות.

  4. לפני ההגשה, מסירים את הניילון וחותכים לפרוסות בעובי ½ 1 ס"מ.

  5. מעטרים כל פרוסה בעירית קצוצה ומגישים עם קיסם תקוע במרכז כל פרוסה.


Related Posts

פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן

פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן

סוד קסמה של המנה, מעבר לרוטב הנפלא והאורז שסופג את הטעמים שלו, נמצא בקראסט הקריספי שמצפה את הסלמון. פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה קייצית. אני מאוד אוהב לעבוד עם דגי סלמון. הם וורסטיליים מאוד ומאפשרים לי לשחק […]

גרבלקס סלמון מעושן

גרבלקס סלמון מעושן

אחד מן התענוגות האהובים עלי בארוחת הבוקר הוא לחמניה טריה וחמה שיצאה מן התנור שעליה מרוחה שכבה עבה של חמאה איכותית ומעליה מונחת לה פרוסה יפה של סלמון מעושן. עונג צרוב. גרבלקס סלמון מעושן גרבלקס סלמון מעושן – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יש עשן […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון