ברבוניה מטוגנת עם ירקות קלויים ביוגורט

ברבוניה מטוגנת עם ירקות קלויים ביוגורט

מנה ים תיכונית קלילה וטעימה.

ברבוניה מטוגנת עם ירקות קלויים ביוגורט

ברבוניה מטוגנת עם ירקות קלויים ביוגורט – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פיש גורמה.

ברבוניה מטוגנת עם ירקות קלויים ביוגורט

ברבוניה מטוגנת עם ירקות קלויים ביוגורט

סוג המנה מנות פתיחה, מנות ראשונות
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות ברבוניה, ברבוניה מטוגנת, סולטן אברהים
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour
זמן הכנה כולל 1 hour 20 minutes
מנות 6
קלוריות 299 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 2 אשכולות עגבניות שרי עם הגבעול הירוק
  • 4 בצלצלי שאלוט
  • 1 פלפל ירוק כהה
  • 1 פלפל אדום
  • 8 שיני שום לא קלופות
  • 4 גבעולי טימין
  • מלח גס
  • שמן זית לטיגון
  • 1 ק"ג ברבוניות קטנות (עדיף דגי פרידה קטנים אך כל דג ים קטן יתאים)
  • קמח לקימוח הדגים
  • 2 גביעי יוגורט משובח

אופן ההכנה

הכנת המנה:

  1. מחממים את התנור ל- 220 מעלות. חותכים את כל הירקות לרבעים. מניחים את הירקות בתבנית יחד עם שיני השום ומפזרים למעלה את גבעולי הטימין והמלח. מטפטפים מעל שמן זית. מכניסים לתנור ל- ½ שעה.

  2. שוטפים הדגים, מיבשים מתבלים במלח ומקמחים קלות.

  3. מחממים שמן זית בגובה 2 ס"מ במחבת גדולה ומטגנים את הדגים משני הצדדים על אש בינונית עד שמזהיבים.

הרכבת המנה:

  1. מערבבים היטב את היוגורט לקבלת מרקם חלק.

  2. יוצקים יוגורט לקערות אישיות ומניחים מעל את הירקות הקלויים ומעליהם את הדגים.

    מטפטפים שמן זית על היוגורט ומגישים.


Related Posts

חציל טריקולור

חציל טריקולור

מנה שהיא כל הטוב שיש לאזור הים התיכון להציע. חציל מטוגן ברוטב עגבניות, רוטב פלפלים ויוגורט פיקנטי. חגיגה בשלושה צבעים. חציל טריקולור חציל טריקולור – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת חגיגת טאפס קייצית. האיכות שבפשטות ישנן מנות שהגדולה שלהן מסתתרת בפשטות שלהן. תשאלו את אייל […]

שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון

שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון

שרימפס מצופה בבלילה מתובלת; שמטוגנת לפריכות מושלמת ומוגש שלצידו רוטב יוגורט וכמון. מנה נפלאה לאירוח או כנשנוש לצדו של אלכוהול. שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת אוריינטציה. יש הרבה גרסאות לשרימפס מטוגן מצופה בבלילה: שרימפס בבלילת בירה, שרימפס בטמפורה וכדומה. טעמים […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון