ביצי שוקולד ממולאות בקרם גנאש וניל שוקולד

ביצי שוקולד ממולאות בקרם גנאש וניל שוקולד

בתור ילד הייתי מוקסם מביצי השוקולד הממולאות. לפעמים היה בהן פרס צעצוע אבל אני הייתי רואה בביצי השוקולד הממולאות את הפרס האמיתי.

ביצי שוקולד ממולאות בקרם גנאש וניל שוקולד

ביצי שוקולד ממולאות בקרם גנאש וניל שוקולד – המנה הוגשה כחלק מארוחת עוף.

המתכון הוא גירסה מושחתת ועמוסה בשוקולד של ביצי הקינדר. את העושר הרב של השוקולד אנחנו מאזנים (טיפה) עם קרם ווניל. 

הרעיון למנה של ביצי השוקולד הממולאות עלה בראשי בגלל האהבה שלי לביצי הקינדר הממולאות בקרם שוקולד. 

ביצי שוקולד ממולאות בקרם גנאש וניל שוקולד

ביצי שוקולד ממולאות בקרם גנאש וניל שוקולד

סוג המנה קינוח
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות ביצי קינדר, ביצי שוקולד, קרם שוקולד
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 30 minutes
קירור 6 hours
זמן הכנה כולל 5 hours
מנות 6
מחבר Gentleman Club

חומרים

לביצי השוקולד:

  • 12 חצאי ביצים למילוי משוקולד ניתן לקנות בסופרמרקטים
  • 2 מיכלי שמנצת מתוקה להקצפה
  • 400 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 400 גרם שוקולד לבן איכותי
  • 2 כפיות תמצית וניל איכותית או תרמיל וניל אחד
  • 1 כף אבקת קקאו

אופן ההכנה:

אופן ההכנה

  1. ממיסים את השמנת, שוקולד החלב, תמצית הוניל ואבקת הקאקו. עד שמתקבלת תערובת חלקה.

    מקררים היטב ומקציפים במיקסר כ-3 דקות לקבלת תערובת חלקה. ממלאים חצי ביצה בתערובת.

  2. במקביל מכינים תערובת זהה עם השוקולד הלבן. ממלאים את המחצית השנייה של הביצה בקרם לבן.

  3. מכינים קרם ווניל ומקשטים את הביצים מסביב ומעליהם בקרם ווניל ומגישים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *