ביצים ממולאות בכבד

ביצים ממולאות בכבד

איזה דבר נפלא זה למלא ביצים. הם ממש נוצרו למילוי. הצורה של החלבון פשוט אידאלית לנושא עם השקע המובנה שבה.

ביצים ממולאות בכבד

ביצים ממלאות בכבד – המנה הוגשה כחלק מארוחה רומנית.

הביצים כל כך מתאימות למילוי. החלבון עם צורת הסירה שלו פשוט נוצר לדבר.

הרומנים אוהבים מאוד למלא ביצים.

השילוב של הביצה הממולאת עם הכבד הקצוץ יוצר איזון טעמים ושילוב מנצח. 

 

 

ביצים ממולאות בכבד

ביצים ממולאות בכבד

סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח רומני
תגיות ביצים ממולאות, כבד קצוץ
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour 15 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 35 minutes
מנות 6

חומרים

חומרים לביצים הממולאות:

  • 6 ביצים קשות
  • 350 גרם כבד עוף
  • 2 בצלים קצוצים
  • חרדל לפי טעם
  • פטרוזיליה

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצלים החתוכים עד להזהבה. מוסיפים את כבד העוף לטיגון של 2 דקות בלבד.

    מוסיפים תוך כדי טיגון מלח ופלפל לבן. מסירים מן האש.

  2. מערבלים את כל החומרים במערבל, עירבול קצר, רק עד שמקבלים מרקם דק אבל לא טחון. על מנת לקבל מרקם יותר גס אפשר למעוך את החומרים עם מזלג.

    מוסיפים את הצהובים של הביצים תוך כדי הערבול וכן מעט חרדל. 

  3. מעטרים ברוטב ובפטרוזיליה לאחר שמלאנו את הלבנים בתערובת החלקה.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *