לכל אחד יש את הרוטב שהוא אוהב. יש כאלה שאוהבים רוטבי עגבניות ויש כאלה שאוהבים רטבים המבוססים של שמנת. הרוטב זה מה שעושה את המנה.




הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
לפעמים המנה היא רק התירוץ בשביל הרוטב. בארוחה זו ביקשתי מכל אחד מן החברים להכין מנה לארוחה עם הרוטב האהוב עליו.
תפריט הארוחה
- סלסלה של ביצה עלומה ושרימפס ברוטב וורמוט – גיא.
- סרדינים בשמן זית וזיתים – אמיתי.
- לקט פטריות ברוטב קרם צ'ילי – ערן.
- l'entrecote De Relais De Venise – אלישע.
- דג בגרידת לימון – אבי.
- פבלובה – חנן.
היינות שהוגשו בארוחה
- Midbar Winery – Orange 44 2010.
- Petit Bourgeois – Rose de pinot noir 2010.
- Bordeaux – Grand Vin 2005.