אני אוהב בשר בכל צורה... על האש, בבישול ארוך או בישול קצר. בשר מטוגן, אפוי ואפילו נא. כי אצלי בצלחת, בכל עונה, תמיד אעדיף בשר על אפונה.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
ניתן להכין בשר בהמון טכניקות שונות. מכיוון שאני אוהב בשר החלטתי להקדיש לנושא ארוחה שלמה.
במסגרת הארוחה ניסתי להרכיב אוסף של מנות שונות המתבססות על טכניקות בישול שונות וזמני בישול משתנים.
בארוחה ניתן למצוא מנות של בשר נא שמקבל טיפול קצר, רגע לפני ההגשה, אל מול מנות שזמן הבישול שלהן אורך מספר שעות.
תפריט הארוחה
- ביס "קדירה".
- באלישי טאטרי בליווי רוויון פיקנטי.
- אסאדו סו ויד בליווי אורז ג'ינג'ר חריף.
- מרענן גספצ'ו אנדלוסי.
- סטייק טרטר.
- טראפל שוקולד.
- מרמלדה פטל.
- פרלין שוקולד.
היינות שהוגשו בארוחה
- גמלא (השמורה) – רוזה סירה 2014.
- ססלוב – אביב – שיראז 2010.
- Il Cellese – Chianti Clasico Riserva 2007.